Visie

Daarom StebelFreight:

Onvoorziene omstandigheden komen nooit gelegen. Chauffeurs melden zich ziek, u kampt met technische problemen binnen uw wagenpark, pech onderweg... . Dit zijn dagelijkse voorbeelden uit de praktijk die uiteraard buiten uw macht om plaatsvinden. U wilt uw klant toch ten alle tijden kunnen bedienen met de service die hij van u gewoon is. In dit soort situaties presenteren wij ons graag als verlengstuk van uw bedrijf en bieden graag de helpende hand. Wij begrijpen als geen ander het belang van het in stand houden van de jarenlange uitstekende relatie die u met uw klant heeft opgebouwd. Wij staan dan ook 24/24 uur en 7/7 dagen voor u klaar om samen met u van deze nood een deugd te maken.

Als transporteur/koerier wilt u op ieder moment aan de wensen van uw klanten tegemoet kunnen komen. U wilt uw bedrijf zo compleet mogelijk en in de meest brede zin presenteren in de markt. Nee-verkoop is dan vaak een te vermijden obstakel. StebelFreight is dan voor u de juiste partner. Door middel van ons Europees netwerk van transporteurs en koeriers kunnen wij u ten alle tijden bedienen. Of het nu gaat om een envelop of een complete trailervracht tot 24 ton, zeilwagens, wagens met laadklep, ADR of koeltransporten; nee-verkoop is vanaf nu voor u verleden tijd, zonder dat u daar grote investeringen voor hoeft te doen.

Mocht u andersom ook deel willen uitmaken van ons Europees netwerk van transporteurs en koeriers, neem dan contact op met StebelFreight.

StebelFreight, ook uw Europese partner in transport.